HEB JE EEN VRAAG?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

[recaptcha size:normal]

HEB JE EEN INNOVATIEF IDEE?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

[recaptcha size:normal]

070 – 800 22 22 info@sciencecup.nl

INVESTEREN IN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

EEN INSPIRERENDE COMMUNITY MET EEN HOOG RENDEMENT

INVESTEREN IN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

EEN INSPIRERENDE COMMUNITY MET EEN HOOG RENDEMENT

INVESTEREN IN TECHNISCHE START-UPS

Technologische innovatie dringt het hart van onze samenleving binnen; zowel zakelijk als privé is techniek niet meer weg te denken. Investeren in technische start-ups is daarom bijzonder interessant. SCIENCECUP is een platform waar innovators en investeerders elkaar ontmoeten.

Samen met jou investeert SCIENCECUP Funding N.V. graag in kansrijke start-ups, houden een strenge vinger aan de pols en sturen nieuwe initiatieven bij waar nodig. Natuurlijk zal niet ieder initiatief evenveel rendement opleveren, daarom werken wij op jaarbasis samen met 200 start-ups. Hiermee streven wij naar 35% rendement per jaar voor al onze investeerders.*

*Dit percentage geldt 12 maanden na de introductie van SCIENCECUP.

TWEE TYPE INVESTEERDERS

Met jouw bijdrage zorgen wij dat nieuwe ideeën worden omgezet in succesvolle start-ups.

 

Coaching & Funding

 

Je bent nauw betrokken bij de inhoudelijke, financiële en organisatorische begeleiding van een nieuwe generatie ondernemers. Je neemt deel aan onze evenementen en aan selectiecommissies. Zo heb jij invloed op je investering.

 

Investment only

 

Je laat de begeleiding van de start-ups geheel aan ons team van specialisten over en profiteert van optimaal rendement. Je wordt geïnspireerd door de laatste informatie op technologisch gebied en volgt jouw investering van dichtbij.

SCIENCECUP is meer dan alleen een investering:
je wordt onderdeel van een community waarbij
inspiratie, kennis en rendement centraal staan

1. Wederzijdse inspiratie

SCIENCECUP is naast een verbindend platform ook een kenniscentrum met zicht op nieuwe ideeën en trends. Jaarlijks organiseren wij verschillende events voor startende ondernemers, investeerders en potentiële afnemers. Netwerken, het delen van successen en het opdoen van nieuwe ideeën staan centraal.

2. Inhoudelijke betrokkenheid

De beginnende ondernemingen passen met hun productconcepten binnen diverse branches. Vooralsnog richten wij ons op automotive, energie, healthcare, landbouw, logistiek en technologie. Grote kans dat er een vakgebied tussen zit waarin je kennis en ervaring hebt opgedaan. Wij nodigen investeerders dan ook van harte uit om desgewenst de beginnende ondernemers te begeleiden in hun proces.

3. Rendement

Het Investeert SCIENCECUP Funding N.V. belegt in een groot aantal kansrijke start-ups. Hierdoor investeer je niet in één start-up, maar beleg je gelijktijdig in meerdere ondernemingen. Je spreidt je kansen en kunt rekenen op een uitgebalanceerd rendement. Afhankelijk van de kapitaalinjectie neemt het investeringsfonds een belang in de start-up. Dit is altijd een minderheidsbelang met een maximum van 49%.

DEELNAME

De looptijd van je investering bedraagt minimaal 24 maanden. Serieuze betrokkenheid staat voorop en daarom vraagt SCIENCECUP van haar leden een jaarlijkse commitment fee van € 7.500,- die integraal wordt geïnvesteerd in de start-ups en onze evenementen.

R

SCIENCECUP Community

R

Investeren in start-ups

R

Jaarlijkse commitment fee

Wil je meer weten over SCIENCECUP of heb je een innovatief idee?

Drink een kop koffie met ons en we vertellen je graag meer
CONTACT

Pin It on Pinterest