HEB JE EEN VRAAG?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  [recaptcha size:normal]

  HEB JE EEN INNOVATIEF IDEE?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

   Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

   [recaptcha size:normal]

   070 – 800 22 22 info@sciencecup.nl

   FAQ

   LEES HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN

   FAQ

   LEES HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN
   Wat is jullie gebied waarin jullie opereren?

   SIENCECUP start in Nederland maar het mogelijke afzetgebied van de innovatieve ideeën is wereldwijd. Op termijn, eerder sneller dan later, zal SIENCECUP ook in andere landen starten

   Op wat voor een soort diensten/producten richten jullie je?

   SCIENCECUP richt zich alleen op tastbare producten. Producten die in een doosje kunnen, die ingepakt, aangeraakt kunnen worden. Diensten, Apps en software laten we aan ons voorbij gaan, tenzij ze in combinatie zijn met hardware.

   Wat zijn Innovatie Partners?

   Innovatie Partners zijn bedrijven die veel baat hebben om als eerste een technische innovatie onder ogen te krijgen. Zij kunnen kijken of ze al een order willen plaatsen of het idee willen kopen voordat het op de markt is.

   Wat kost SCIENCECUP voor een Innovator?

   Ook een innovator wordt lid van SCIENCECUP en heeft een lidmaatschap. Het eerste jaar is het lidmaatschapsgeld een schenking. Het tweede jaar zal het lidmaatschapsgeld worden mee gefinancierd wanneer je start-up wordt en voor het 3e jaar zal het met je winst worden verrekend. Wanneer je goed je best doet en je aan de tijdsplanning houdt, hoef je dus nooit fysiek geld over te maken.

   Kan iedereen zich aanmelden?

   Ja, zolang het idee maar technisch en innovatief is. Denk er wel aan dat je, wanneer je geaccepteerd wordt, wel serieus aan de slag moet.

   Wat gebeurt er met mijn idee?

   Alle ideeën die worden ingediend bij SCIENCECUP komen terecht in een veilige omgeving. Het ip blijft van de bedenker. Alle partners van SCIENCECUP hebben een geheimhoudingsverklaring getekend om dit te kunnen waarborgen.

   Wie is jullie doelgroep als het gaat om innovators?

   Iedereen, van 14 tot 85 jaar. Van ongeschoold met een geweldig idee tot promoverende studenten en gepensioneerden.

   Waarin zijn jullie anders dan anderen?

   Wij hebben juist ook oog voor die uitvinders die een geweldig idee hebben, maar niet de middelen om dat idee om te zetten naar een mooi werkend prototype. Investeerdes investeren in een fonds, met daardoor minder risico dan een 1 op 1 investering en SCIENCECUP betrekt haar partners al bij de start, waardoor de kans van slagen en snelle orders mogelijk zijn. Investeren in concrete opdrachten ipv alleen mooie ideeën.

   Wie zijn jullie investeerders?

   Niemand. SIENCECUP is gevormd zonder vreemd vermogen. De partners investeren in tijd en met hun kennis. Cash-out in de opstart-fase proberen wij te vermijden.

   Maar, jullie zoeken toch ook investeerders?

   Zeker! Om te investeren in de ideeën, prototypes, productie, start-ups en de sales.

   Staat jouw vraag er niet bij?

   Laat het ons dan weten
   CONTACT

   Pin It on Pinterest