HEB JE EEN VRAAG?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  [recaptcha size:normal]

  HEB JE EEN INNOVATIEF IDEE?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

   Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

   [recaptcha size:normal]

   070 – 800 22 22 info@sciencecup.nl

   SCIENCECUP EVENTS

   WAAR INNOVATIEF NEDERLAND ELKAAR ONTMOET!

   SCIENCECUP EVENTS

   WAAR INNOVATIEF NEDERLAND ELKAAR ONTMOET

   Innoveren kun je leren

   SCIENCECUP GEEFT O.A. DE VOLGENDE TRAININGEN:

   MELD JE NU AAN, WIJ HOUDEN JE OP DE HOOGTE VAN DE TRAININGSDATA

   MATCH OR MISFIT

   Welke vragen moet je jezelf stellen om te bepalen of je idee succesvol kan worden? Welke marktdata heb je nodig om te bepalen of er vraag is voor je product? Hoe zorg je ervoor dat je idee zo goed is, dat mensen je willen helpen? Tijdens deze training beantwoorden we deze en nog vele andere belangrijke vragen. Dit doen wij aan de hand van voorbeelden en bestaande producten en cases.

   PROBLEM TO PROTOTYPE

   Je hebt marktonderzoek gedaan en wat blijkt, je hebt een top idee! Maar nu? Hoe werk je slim, snel en goedkoop je idee uit? Waarom is een prototype zo belangrijk? Waar en hoe ga je testen? Hoe bescherm je je idee? Tijdens deze training bespreken we de verschillende productie methodes, leggen we smart production uit en geven we je tips en tricks hoe je de financiën het beste kunt regelen.

   BE A START-UP

   Je bent klaar met je prototype, het werkt! Nu wil je geld gaan verdienen met je idee. Maar hoe? Wat komt er allemaal bij kijken om een start-up te zijn? Van ons krijg je juridische, financiële en commerciële uitleg. Welke bedrijfsvormen zijn er en wat past bij welke start-up? Hoe ga je om met winsten en aandelen? Aan de hand van ervaring, marktcijfers en feiten geven wij je uitleg en tips.

   NETWORKING FOR NEWBIES

   Hoera! Je bent een start-up! Maar nu begint het. Waar vind je samenwerkingspartners, klanten, afzetmarkt en nieuw personeel? Netwerken is belangrijk. Het vergroot je kennis, markt en relaties. Wat kan je doen, wat moet je doen en wat moet je zeker niet doen? In een interactieve sessie helpen wij direct je netwerk te vergroten. Geven wij tips hoe je snel succes kan boeken en je tijd effectief inzet met als doel meer succes.

   BRAINSTORM BUSINESS DEVELOPMENT

   Vanuit ervaring en kennis gaan wij samen in een brainstorm sessie aan jouw business aanpak werken. Welke (nieuwe) markt moet je benaderen, hoe doe je dat en met wie? Wij helpen je met netwerkintroducties en een concrete aanpak die wij samen vertalen in acties. Zo zorgen wij er samen voor dat jij een succesvolle ondernemer wordt.

   h

   BLIJF OP DE HOOGTE
   Onze trainingen worden gegeven op verschillende locaties en in huis bij onze partners. Zij brengen kennis, kunde, netwerk en ervaring mee waar jij als innovator gebruik van kan maken. Meld je nu aan, wij houden je op de hoogte van de trainingsdata!

   SCIENCECUP ARENA OP LOCATIE

   INNOVATIE VANUIT DE EIGEN ORGANISATIE

   Je bedrijf heeft veel medewerkers die je wellicht niet dagelijks spreekt. Misschien lopen er in je bedrijf heel veel onbenutte ideeën rond waar je geen weet van hebt? Of zou het je bedrijf ten goede komen als er wat ondernemender gedacht werd op de werkvloer? SCIENCECUP ARENA is de oplossing.

   SCIENCECUP Arena zorgt voor een intern platform waarin jouw medewerkers samen of zelfstandig aan de slag gaan met technische ideeën voor nieuwe producten of dienstverlening. Vanuit SCIENCECUP zorgen wij voor inspiratie door geregeld start-ups te laten vertellen over hun “ondernemersreis”, hun successen en hun falen. Onze Partners verzorgen inspiratiesessies gegeven waarbij kennis en ervaringen worden gedeeld.

   SCIENCECUP coördineert de training- en inspiratiesessies en geeft input voor innovatie. Haal het beste uit uw team en laat medewerkers kennismaken met het SCIENCECUP Platform.

   Meld je nu aan, wij houden je op de hoogte van de trainingsdata!

   PARTNERBORRELS

   Ontmoet onze innovators, innovatie partners en investeerders op een van onze partner borrels. Ben jij lid van SCIENCECUP, meld je dan aan via de e-mail uitnodiging die je geregeld ontvangt.

   Nog geen lid van SCIENCECUP? Meld je dan nu aan als innovator, innovatie partner of investor en ontmoet alle mensen die actief werken aan de toekomst.

   AGENDA

   Binnenkort meer!

   Wil je meer weten over SCIENCECUP of heb je een innovatief idee?

   Drink een kop koffie met ons en we vertellen je graag meer
   CONTACT

   Pin It on Pinterest